Shape je lichaam met Infra Baldan

Blijvend resultaat!

Cryolipolyse bij Lijnstudio

Effectief afvallen door bevriezing

Cryolipolyse is vet bevriezen om af te vallen

de effectieve methode voor de laatste kilo's bij Lijnstudio

Afvoer van vetcellen zonder operatie

Het is mogelijk om een cryolipolyse behandeling te ondergaan op de praktijk van Lijnstudio in Oosterhout. Cryolipolyse pakt de vetcellen die tussen de opperhuid en de spieren liggen aan. Het is het afvoeren van vetcellen zonder operatie. De methode is niet geschikt om dieper liggend vet, zoals orgaanvet, te behandelen. Dat vet kun je alleen verminderen door veel lichaamsbeweging en een gezonde voeding. Over het algemeen wordt cryolipolyse ingezet als je net dat laatste randje vet op je lichaam, waar je niet tevreden mee bent, weg wilt hebben. Dit gebeurt door dat randje vet plaatselijk te bevriezen. Het bevriezen van vet is met name een effectieve behandeling voor de buik, de bekende love handles in de taille, de bovenbenen en de rug. Bij elke behandeling kijken we eerst samen welke plaatsen op jouw lichaam behandeld kunnen worden met Cryolipolyse of vet bevriezen. Deze methode is geschikt voor zowel gezonde vrouwen als mannen. 

Hoe werkt het en wat doet Cryolipolyse?

Cryolipolyse is ontwikkeld door wetenschappers in de Verenigde Staten. Zij ontdekten dat vetcellen aangetast kunnen worden door kou. Vervolgens werd een koelingsproces ontwikkeld waarbij de vetcellen onder de huid sterk kunnen worden afgekoeld. Zodra je de vetcellen daar plaatselijk bevriest, sterven ze af en worden ze in de periode na de behandeling op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Het resultaat is dat de vetcellen voorgoed uit je lichaam verdwijnen. Cryolipolyse kun je heel nauwkeurig toepassen en bovendien is het een heel veilige methode van vetverwijdering die geen schade aan andere weefsels veroorzaakt. 

De belangrijkste voordelen van cryolipolyse zijn:

  • Er is geen operatie nodig, dus geen narcose of verdoving
  • Je hebt niet met hersteltijd te maken
  • De methode is geschikt voor vrouwen en mannen
  • Hardnekkig vet wordt effectief verwijderd
  • De vetcellen verdwijnen voorgoed 

Wil jij een gratis intakegesprek, om te kijken of cryolipolyse een mogelijkheid voor je is? Of wil je verdere uitleg over de behandeling en de kosten? Bel of mail me voor een afspraak of met je vragen. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06 – 4176 5709. Of stuur een e-mail naar: info@lijnstudio.nl