Shape je lichaam met Infra Baldan

Blijvend resultaat!

Cryolipolyse bij Lijnstudio

Effectief afvallen door bevriezing

Dankzij de revolutionaire Infra Baldan

Slank en ideaal op gewicht

Infra Baldan stimuleert je metabolisme

Infra Baldan is een revolutionair apparaat dat je stofwisseling activeert en verhoogt. Je stofwisseling, ofwel je metabolisme, is van grote invloed op je lichaamsgewicht. Hoe beter en hoe sneller je metabolisme werkt, hoe beter je kunt afvallen of op je gewenste gewicht kunt blijven. Want als je metabolisme goed werkt, zal je lichaam de calorieën, die je via eten en drinken binnenkrijgt, beter en sneller omzetten in energie. Hoe sneller je metabolisme werkt, hoe meer calorieën je verbrandt. En hoe meer calorieën je dagelijks verbrandt, hoe meer dit bijdraagt aan een gezond gewicht. Dus als je wilt afvallen, helpt het om je metabolisme te versnellen. Dat kan met behulp van een revolutionair apparaat: de Infra Baldan. 

Afvallen en figuurcorrectie met Infra Baldan

Je leeftijd en geslacht hebben invloed op de snelheid van je metabolisme. Maar je kunt de snelheid van je metabolisme ook beïnvloeden met beweging. Een matige, maar constante beweging, is al voldoende om je stofwisseling te versnellen. Daarop, en op verwarming met infrarood, is de werking van Infra Baldan gebaseerd. In de Infra Baldan maak je rustige bewegingen en wordt je gelijktijdig op een gerichte manier verwarmd met infrarood. Dat activeert en verhoogt je stofwisseling. Je lichaam begint daardoor vet te verbranden. Infra Baldan zet je lichaam daarbij aan om in de eerste plaats het vet te verbruiken daar waar het zich het meest heeft opgehoopt. Je kunt zelf kiezen waar je wilt vermageren. Lijnstudio is de eerste praktijk in Nederland die over de revolutionaire Infra Baldan beschikt.

Infra Baldan is voor iedereen geschikt

Doordat je rustig, maar voortdurend beweegt tijdens een behandeling met de Infra Baldan, werk je niet alleen aan een slanker lichaam door vetverbranding. Het bewegen en de gelijktijdige verwarming met speciale infrarood lampen, zorgen ook voor een verhoogde levensenergie en een gevoel van vernieuwd welzijn. Je bevordert de afvoer van vocht en ontgift, zuivert en regenereert je lichaam. De Infra Baldan is geschikt voor iedereen. Voor mannen en vrouwen, maar ook voor kinderen is dit apparaat geschikt en veilig. Zij kunnen hun overgewichtsprobleem aanpakken met een leuk systeem dat weinig inspanning vraagt.

Wil jij ervaren of de Infra Baldan iets voor je is? Of wil je meer weten over de behandeling en de kosten? Je kunt bellen of mailen voor een afspraak of met je vragen. Lijnstudio is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 4176 5709. Of stuur een e-mail naar: info@lijnstudio.nl