Cryolipolyse bij Lijnstudio

Effectief afvallen door bevriezing

Shape je lichaam met Infra Baldan

Blijvend resultaat!

Het verhaal van Annemieke van Santen

afslankcoach in Oosterhout en Tilburg

Mijn strijd tegen de overtollige kilo’s

Overgewicht is niet goed voor je. Je zit jezelf met je lichaam in de weg en het is ongezond. Door overgewicht kun je gewrichtsproblemen krijgen en het is vaak een belangrijke oorzaak van ernstige ziektes. Iedereen weet wel dat diabetes of hart- en vaatziektes direct met overgewicht te maken hebben. Maar je loopt door overgewicht ook meer risico op ziektes zoals kanker. Dus is het belangrijk om overgewicht te voorkomen. Toch is het vaak makkelijker gezegd dan gedaan om op een gezond gewicht te komen en dat ook nog eens vast te houden. Voor je het weet zit je in een jojo-effect. Ook ik heb daar lange tijd mee geworsteld. Ernstig geworsteld zelfs. Ik heb extreem overgewicht gehad. In 2010 woog ik ruim 175 kilo. Toch is het mij op een dag gelukt om de knop om te zetten en de strijd tegen mijn overtollige kilo’s met succes te winnen. Ik ben in 11 maanden tijd ruim 90 kilo afgevallen en weet dat ook succesvol vast te houden. Dat succes en een gezond en slanker lichaam gun ik andere mensen ook. Dit is dan ook mijn drive om anderen te motiveren, te stimuleren en te ondersteunen om daadwerkelijk iets aan hun overgewicht te doen. Als ervaringsdeskundige kan ik je als geen ander helpen om overtollige kilo's kwijt te raken en daarbij door te zetten en valkuilen te vermijden. En dat allemaal op een verantwoorde manier. 


Succesvol afslanken met maaltijdvervangers

Nadat ik succesvol was afgevallen, heb ik in 2013 het besluit genomen om zelf mensen te gaan coachen naar een gezond gewicht en mooier lichaam. Ik doe dat als afslankcoach vanuit mijn afslanksalon Lijnstudio. Deze bestaat sinds 3-9-2013. Ik heb gekozen voor maaltijdveervangende producten omdat ik achter de producten sta en omdat de smaken goed zijn. Als afslankcoach ben ik actief in Oosterhout en in Tilburg. Hier heb ik ook de beschikking over eigen slimming machines als extra hulp bij het afslanken. Naast mijn rol als afslankcoach, bied ik je in Oosterhout dus ook de mogelijkheid om, als extra ondersteuning, nog beter aan je nieuwe ik te werken. Samen zorgen we ervoor dat je weer een gezond en slanker lichaam met mooie contouren krijgt.

De echte overwinning, is die op jezelf!

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je afslanken en er ook voor zorgen dat de kilo's er niet meer aankomen? Ik kan je daarin deskundig en goed begeleiden. Samen staan we sterk om met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging aan dit proces te werken. En als jij je doel bereikt hebt, maken we ook een plan om het behaalde resultaat vast te houden. Mijn motto is: de echte overwinning, is de overwinning op jezelf. Twijfel niet! Bel of mail me voor een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06 – 4176 5709. Of stuur een e-mail naar: info@lijnstudio.nl